Om Tricksters Inc

Hvad kan vi?

Tricksters Inc producerer både shows, events, foredrag, promoverer bands og vores medlemmers egenskaber, om det er som sangerinder, musikere, burlesquedancer eller lyd og lys.

Man kan fange et show eller gig rundt om i Danmark eller man kan booke vores team til events fra brylluper til det helt store show, som vi vil skræddersy for dig. 

Kontakt os for mere information.

Vores Mission

Tricksters Inc blev oprettet i 2016 med navnet Mamacitas Inc. Foreningen voksede og ændrede fokus og blev herefter navngivet Tricksters Inc i 2021.

Vi er her også for at kæmpe kunstnerens kamp og for at bane vej så hver kunstner kan koncentrere sig om det de er bedst til.

Og til at vise og værdsætte værdien af god kunst ude blandt vores forbrugere og samarbejdspartnere og stille krav til at også de værdsætter og sætter en passende pris på kunstens skabere og udøvere.

Foreningen består derfor ikke blot af kunstnerne selv (vores medlemmer tæller både skuespillere, dansere, sangere, musikere, foredragsholdere, kunsthåndværkere og meget andre) men også iværksættere, marketing specialister, fundraisere, promoters m.fl. Missionen er at sætte gang i de kulturelle oplevelser af alle mulige art, fra shows og forestillinger, til live musik og som både er til gavn for publikum, kunstneren men også for lokalmiljøet og de steder, vi befinder os. En mission som er vigtigere end nogensinde før både for kunstneren og for publikum, i og efter Corona.

Hvad er en Trickster?

I mytologi er en trickster en karakter så som en gud, gudinde, ånd, menneske eller antropomorfisering, der udviser en stor grad af intellekt eller hemmelig viden og bruger den til at spille tricks, undgå regler og trodse konventionel opførsel.  En Trickster bryder grænserne og både fysiske og samfundsmæssige regler. Tricksters “krænker principperne for social og naturlig orden, forstyrrer legende det normale liv og genopretter det derefter på et nyt grundlag.”

Tricksters kan være snedige eller tåbelige eller begge dele og trodser ofte eller håner accepterede normer, hvilket fremkalder en interessant social kommentar.  Ofte viser trickster-figuren køn og formvariabilitet. I nordisk mytologi anses Loki for at være en Trickster.

I dyreverdenen symboliserer ravnen, coyote og ræven blandt andet en  Trickster. Den snu, smukke,nogle gange farlige ræv symboliserer derfor Tricksters Inc.

Skriv til os

7 + 7 =