The Tarantino Twist Show-Cafe edition- Tricksters Inc

The Tarantino Twist Show på Rampelys

This event has passed.

The Tarantino Twist Show på Rampelys

Vov dig ind i et vanvittigt univers som er lige dele koncert og cabaret, befolket med mad dogs og good looking gals, og hvor livet er en blodig fest spækket med tequila, bare damer og duften af testosteron. Drømmer du om en dance-off med Vincent Vega, beskidte drinks serveret af Santanico Pandemonium eller vil du bare gerne (gen)opleve glade minder og fede soundtracks fra Quentin Tarantinos sprøde dystopiske filmunivers? så kig forbi til et sansebombardement der brænder sig fast på nethinden!
Slænget fra The Tarantino Twist Show garanterer fuld smadder på Fenderen, forførende femme fatales og rigelige mængder galskab i de rette doser – “Oooh – that’s a Bingo!”
Django and the Suckerpunch Surfband leverer det musikalske soundtrack og puster liv i lyden fra 60’ernes fjerne arkiver med instrumental Surf ’n’ Western fra den californiske guitarrockbølge. Med stålsat vilje og mandsmod affyrer de målrettede riffs og musikalske salver mod alt, der bevæger sig. En perlerække af performere og sangere pryder scenen: Samara ’Saint Sam’ Bahrami – Mike ’The Sexican’ Hecchi – Miss Emme Fatale – Ivory Fox – Mr. White og mange flere, der leverer et show fyldt med overraskelser og store armbevægelser, hvor stemningen er lige så høj som moralen er lav!

Hvornår

Hvor

BESTIL BILLET HER:

ORGANISATOR

Skriv til os

7 + 14 =