Sam and the Soulmates

Sam and the Soulmates

Forførende elegant, stilsikkert og stærkt – overbevisende levering.
En sangerinde med kæmpe udstråling og et super band står klar til at give musikalske oplevelser af en ganske særlig klasse. Sjælfulde fortolkninger af jazz- og bluesstandards, vuggende brasilianske bossa novas, egne hits og en håndfuld franske overraskelser, tager tilhørerne med på en rejse, der først stopper igen, når den allersidste tone har ringet ud.
Med intimitet og nærvær tryllebinder Sam (Samara Bahrami) og hendes Soulmates publikum fra første øjeblik og efterlader dem sanseligt berusede. Koncerterne bærer præg af rutineret sammenspil og musikalitet blandt de seks medlemmer. Scenen bliver en engagerende legeplads, hvor verdensklasse musikere formår at skabe en ganske særlige stemning, der bedst af alt kan beskrives som magisk.
”Magi, karisma, humor og fantastisk musik!”, (Monika Wallgren, publikum, CPH Jazz 2014)
Anderledes, ambitiøst og autentisk
I et underfundigt repertoire af kendte og ukendte numre, og hvor en sjældent set sproglig virtuositet og musikalitet gennemsyrer, bliver genrer, sprog og stile forenet og musikken får sit helt eget liv. Den uhøjtidige og gode stemning i orkestret når ubesværet ud over scenekanten og giver også plads til historier fra livet og om bandet. Lyden er til tider engleblid og romantisk, andre gange kraftfuld og insisterende, men altid stilig og med hjertet det rette sted.
”...en velspillende gruppe, der mestrer de vekslende stilarter.” (Anmeldelse fra Aarhus Jazzfestival 2015)
Besætning: Samara Bahrami (voc) Morten Haugshøj (guitar) Theo Hjorth (piano) Bjarne Slipsager (sax) Mathias Gregersen (bass) Andreas Skamby (drums)

Hvornår

Hvor

BILLET INFO

BOOKING

ORGANISATØR

Skriv til os