SalSalon

SalSalon

Måske siger bandnavnet alt om musikken? Skal du have salsa i salonen?
Eller måske er det lidt misvisende alligevel? De fleste af sangene på repertoiret, var nemlig populære længe før, man fandt på at bruge ordet ”salsa” om den cubanske folke- og opulærmusik.
”Det er sjovt at spille musik, der er ældre end os selv” - er 4/5 af orkestrets edlemmer enige om, ”det er med til at holde os unge”. Det femte medlem i SalSalon trækker dog med sin unge alder gennemsnittet ned under 60 år.
Måske har du hørt de 5 erfarne musikere i andre sammenhænge, som f.eks. Mambo Chutney, Liga Latina og Little Havana.
Der er fokus på nostalgi, romantik, humor og spilleglæde i det lille band. Masser af klaver, blæsere og sang på en solid bund af bas og percussion. Hvis du kan lide at danse de klassiske cubanske danse, som Chachacha, Son, Bolero, Casino og Salsa Romantica er du selvfølgelig velkommen. Men musikken er også meget velegnet, hvis du vil nyde et glas vin eller en kølig drink i selskab med gode venner.
Og der må gerne snakkes imens.
Cubansk musik er bl.a. kendt for sine tvetydige tekster og musikken her stammer fra en tid, hvor det var ok at sammenligne kvinden med et stykke friskbagt brød – ”begge dele bør nydes varme”. Kærlige drillerier og hentydninger, smukke hyldestsange til kærligheden, advarsler om den beregnende kvinde og direkte opfordringer til at bevæge hofter og skuldre
SalSalon består af: Peter Dahlgaard Mark, piano / vocal Andreas Christensen, flute /vocal / percussion Uffe Mouritzen, bass Jens Balder, trombone / vocal Bo Johansen, vocal / percussion

Hvornår

Hvor

BILLET INFO

BOOKING

ORGANISATØR

Skriv til os