Morten Haugshøj Group-Tricksters inc

Morten Haugshøj Group

Morten Haugshøj Group

Med et fremragende hold af nogle af landets bedste jazzmusikere, har jazzguitaristen Morten Haugshøj i 2018 udgivet albummet ’’The Street Doctor’’, som emmer af nerve og vitalitet og stærke melodier. Stilen er melodisk, moderne jazz med en vildhed fra New York, krydret med stor inspiration fra beboppen, men også fra Nordens romantik og lyrik.
Det gør en koncert med Morten Haugshøj Group til en vedkommende, alsidig og intens oplevelse, hvor man både kan glæde sig over de fremragende musikere og deres virtuose niveau, energi og sammenspil, men også ganske enkelt glæde sig over at lytte til nogle fede numre, hvis melodier efter en koncert ikke undslipper så let fra den indre, mentale melodihorisont.
Til koncerterne i jazzfestivalen præsenteres også helt ny musik fra Haugshøjs hånd. Anmelderne har været meget begejstrede og kalder det et album på ’internationalt niveau’’ (Gaffa), og Fyens Stifsttidende mener i en femstjernet anmeldelse, at det er sjældent at høre et så fasttømret sammenspil på dansk jord.
Det anerkendte jazztidsskrift ’’All About Jazz’’ mener, at ’’The Street Doctor’’ er en ’’perfekt symbiose mellem den lyriske jazz og den moderne jazz’’, og Jazz Special kalder albummet særdeles anbefalelsesværdigt og understreger, at alt ’’er på et højt plan’’, og at musikken ’afvikles overlegent’’

Hvornår

Hvor

BILLET INFO

BOOKING

ORGANISATØR

Skriv til os