Monica Zetterlund Tribute

This event has passed.

Monica Zetterlund Tribute

ZETTERLUND Tribute: Ét liv, én fortælling, én koncert.
Smukke svenske sange, fortællinger om Monica Zetterlunds ekstraordinære liv, underbygget af live projektioner, gør denne portrætkoncert intens og nærværende - i et symbiotisk spil mellem musik, storytelling og lyskunst.
I denne koncert kommer fænomenet Monica Zetterlund til live, om end for en stund en søndag eftermiddag i Aarhus. En koncert med smukke svenske sange som omdrejningspunkt, og et portræt af en kvinde, der kæmper for at finde sig selv og gøre, hvad hun har lyst til – og til at få det til at spille med samfundets og offentlighedens forventninger. Vi oplever fraktioner fra hendes turbulente liv, forhold til mænd, druk, ensomhed og kærlighedssyge, men også forholdet til faren og sceneskrækken, og kampen mod janteloven og lillebymentaliteten.
Musikken er i yderst gode hænder med denne gruppe af jazzmusikere bestående af de tre garvede og velbevandrede herrer: Morten Haugshøj (g), Thomas Sejthen (b) og Jesper Bo Knudsen (drm). I front ses en noget utraditionel, men meget spændende og karismatisk sanger og perfomer med rødder i det mellemøstlige, Samara Bahrami (voc).
Den persiske-danske sangerinde i front besidder en sjælden sproglig virtuositet, der gør hende både troværdig og nærværende både i de smukke fortolkninger fra det svenske bagkatalog og i udfoldelsen af sangene og teksterne.
Igennem fortællinger og anekdoter om Zetterlunds ekstraordinære liv, kommer hendes stemme til live på en intim og autentisk måde, hvor musikken bliver mere nærværende og intens.
Sammen med live visual artist, Eva Esmann, der laver live projektioner under koncerten, bliver oplevelsen til et symbiotisk spil mellem musik, storytelling og lyskunst.

Hvornår

Hvor

BESTIL BILLET HER:

ORGANISATOR

Skriv til os

11 + 3 =