Mathias Hvidberg Solo

Mathias Hvidberg Solo

Mathias Hvidberg er sandsynligvis mest kendt som skuespiller og sanger på den danske kulturscene, men han startede faktisk på musikken allerede som 7-årig, og har gennem mere end 15 beskæftiget sig med musikken professionelt, hvor han har skrevet musicals, komponeret musik til teaterforestillinger, udgivet en enkelt EP og ageret som levende musiker i interaktive kunstudstillinger og i samarbejde med performance artister.
Hans absolut stærkeste force som pianist ligger i hans evner som improvisator, og hvordan han formår at skabe lydlandskaber og fængende melodier ‘on the spot’.
Denne aften bliver lidt en pose blandede bolsjer, da vi tager udgangspunkt i Mathias’ egne musikalske inspirationer og helte. Vi kommer blandt andre til at høre David Bowie, Tom Waits, Gregory Alan Isakov og Earl Okin, og vi vil blive præsenteret for originale sange og kompositioner, kombineret med små anekdoter fra musikerens eget liv.
Så velkommen til en aften med blues, jazz, klassisk klavermusik, nyfortolkede sange af nogle af tidens største musikere med dertilhørende musikalske anekdoter.

Hvornår

Hvor

BILLET INFO

BOOKING

ORGANISATØR

Skriv til os