Mark Schedler/ Bibbi Bolette Silander Jacobsen/ Jarl Strømfeldt

Mark Schedler/ Bibbi Bolette Silander Jacobsen/ Jarl Strømfeldt

Denne trio har tilsammen spillet på flere markedspladser, countryfestivaller og ladvogne end de fleste andre danske musikere.
Bibbi er født ind i en country familie hvor mor Jytte har været arrangør af festival i Silkeborg i over 25 år og hvor far Snif har kørt land og rige rundt og spillet bas for bl.a. Teddy Edelmann. Fra ganske ung har Bibbi stået på scenen som frontkvinde og har forsat med at gøre det med stor succes. Hendes karisma og smukke stemme har fået både smil og tåre frem hos folk i over 15 år.
Jarl er guitarist med stor G. Ordsproget ”Øvelse gør mester” passer perfekt på Jarl og hans guitarspil er i topklasse. Udover at spille guitar er Jarl også kæreste med Bibbi og far til deres kommende datter. Så det er med stor glæde at de sammen kan tage ud og spille deres musik og dele deres kærlighed til Bob Dylan, The Band, Willie Nelson og John Prine.
Mark er det tredje hjul i trioen og hvilket hjul han er. Han har kendt Bibbi siden de første gang mødtes i Country teltet i Århus festuge tilbage i 1997. Mark har udover musikken gjort sig bemærket på teater og musical scener rundt om i Danmark. Mark er til Rock´N Roll og country musik og han tæsker sig igennem Elvis og Johnny Cash hits på sin slidte og hårdfør Martin guitar så sveden driver og blodet sprøjter.
Mark har krudt i røven og både Bibbi og Jarl sidder klar med hver deres lighter.
Så kom og oplev et fyrværkeri af underholdning og gode sange

Hvornår

Hvor

BILLET INFO

BOOKING

ORGANISATØR

Skriv til os