Kwella/Riddell/Friis

This event has passed.

Kwella/Riddell/Friis

Denne trio præsenterer sprudlende fortolkninger af fantastiske klassikere fra den amerikanske jazz-skattekiste, smukke ballader fra højskolesangbogen og et par velvalgte sange fra danske film fra tiden, da Kai Normann Andersen var på toppen. Det hele fremført med stort musikalsk overskud, stærkt swing og - ikke mindst - et strejf af humor.
Rasmus Bøgelund, trompet, flygelhorn & vokal, har været i orkesteret bag nogle af de største danske og internationale navne, fx. John Scofield, Peter Erskine, Lukas Graham, Medina, Birthe Kjær, Outlandish, Poul Krebs og mange flere. Rasmus har medvirket på utallige udgivelser og har været nomineret til mere en 15 Danish Music Awards og adskillige udenlandske priser, både som musiker, producer og komponist.
Niels Erichsen, klaver, er et velkendt navn fra utallige konstellationer indenfor den århusianske jazz- og kirkemusik. Niels bringer med sit vel- swing’ende og detaljerige spil mindelser til bl.a. Jan Johansson og Oscar Peterson.
Peter Friis, kontrabas, har spillet talrige stilarter med alskens kunstnere, bl.a. Jesper Thilo, Finn Odderskov, Trio Before og mange andre, særligt på den århusianske jazz-scene, men også bl.a. revy og dansemusik. Peter er kendt for sit velsvingende og groovy basspil.
HUSK AT BESTILLE BORD HOS FAIRBAR - ring i åbningstiden for at bestille plads til koncerten - 3168 4466

Hvornår

Hvor

BILLET INFO

BOOKING

ORGANISATØR

Skriv til os