Elvis Portrætkoncert

Elvis Presley, en historie fortalt, sunget og spillet. Elvis Portrætkoncert er ikke en blot en koncert, men heller ikke et foredrag. Nej vi har taget begge dele og fundet den perfekte kombination.
Resultatet er en to timers rejse ind i The ”King” of Rock ‘n’ roll, Elvis Aaron Presleys, verden. En verden der starter efter den store depression i 30’ernes Amerika, igennem 50´ernes opblomstring og 60´ernes flowerpower kultur. Hvad skete der i Elvis’ liv? Hvad tænkte han? Hvad frygtede han? Hvad elskede han? Noget ved du måske og andet har du glemt. Her har du muligheden for at genopfriske det du ved og lære nyt.
Du vil i portrætkoncerten mødes af Presleys rå, følelsesladede og slørede vokalstil hvor hans indflydelse af gospel musikken skinner igennem blandet med Rockabilly, Rock and Roll og ”Upbeat Pop” med vægt på den rytmiske følelse af Blues og med strummed rytmeguitar fra Country genren.
Mark Schedler er manden der fortæller og synger til denne Elvis portrætkoncert. Mark er en højt professionel og erfaren sanger og skuespiller og har i mange år sunget blandt andet Rock & Roll. En af hans talenter er at charmere sit publikum og få dette til at føle sig velkommen og totalt inddraget.
Siden Mark, som 16 årig opdagede Elvis har han haft stor interesse for både manden og musikken. Det har ført Mark til Memphis og Elvis’ hus Graceland, til Los Angeles og Hillcrest road hvor Elvis også havde et hus, til England hvor Mark har spillet med Elvis tribute artister og til Thailand hvor han selv har optrådt som Elvis. Desuden har han mødt flere af de musikere som Elvis havde med sig fra 1969 til sin død i 1977.
Mark’s band Memphis Boulevard, der består af højt rutinerede musikere, bakker Mark op på scenen og sørger for at rejsen ind i Elvis Presleys musik bliver uforglemmelig. Så kom og bliv glad og klogere til disse musikforedrag og nyd en aften med god musik og hyggelig stemning.

Hvornår

Hvor

BESTIL BILLET HER:

ORGANISATOR

Skriv til os

15 + 12 =