emil otto

emil otto-solo

Emil Otto faldt i New Orleans gryden som lille, og har i de seneste år både nærstuderet klavergenren i “The Crescent city”

Emil Otto er en ung vokalist, pianist og sangskriver med rødder i Aarhus. Han har optrådt i mange forskellige konstellationer, nævneværdige er Vooo Ca Ray og Gumbo Ya Ya!  samt under eget navn.

Emil Otto har tidligere været i lære hos mægtige Carl Sonny Leyland, og ligeledes opholdt sig og boet i både Los Angeles og New Orleans af flere omgange.

Inspirationen hos den unge entertainer kommer generelt af en god blanding – lige fra Nat King Cole til Professor Longhair.

Der arbejdes lige nu på et originalt debutalbum af større format med planlæggelse af udgivning til foråret 2022.

Emil Otto optræder som oftest i kvartet og solo regi – men også ved eksklusive lejligheder i større konstellationer. Alt i eget navn.

 Emil Otto inviterer sit publikum helt tilbage til rødderne af jazz, blues og country. Det bliver gammeldags og autentisk, med et twist af grænsesøgende ung energi – med ragtime, stride piano og ung croonsome vokal helt tæt på

 Emil Otto spiller desuden klaver i Tricksters Inc’s portrætkoncert Amy Winehouse Tribute.

Se emil otto i koncert

Se hvor Tricksters Inc afholder Emil Otto solo koncerter og book billetter her

Book Emil Otto

Har du interesse i at booke Emil Otto til dit venue, event eller spillested så hop over til vores booking information her

Skriv til os