Amy winehouse tribute- Tricksters Inc

Amy Winehouse Tribute

Amy Winehouse Tribute er kort fortalt en hyldest af det fantastiske værk, som sangeren/sangskriveren Amy Winehouse begik før hendes alt for tidlige død i 2011.

Musikken er et udvalg af numre fra de to første albums ’Frank’ og gennembruddet med ’Back To Black’ samt den posthume udgivelse ’Lioness; Hidden Treasures’.

Publikum kan forvente sig mere end blot en koncert med numre af Amy Winehouse, Mark Ronson m.fl. – de kan får nemlig en oplevelse, hvor fænomenet Amy Winehouse kommer til syne gennem musikken, stilistikken og små historier om hendes musik, familie, forhold og forfald.

OM AMY WINEHOUSE TRIBUTE

I front af bandet er den karismatiske sanger og perfomer, Samara Bahrami, som bringer den afdøde Winehouse’ musik og lyd til live igen sammen med et hold af landet bedste musikere. Musikken er i højsædet, og bandet formår både at forblive fuldkomment tro mod de oprindelige værker, men også at bidrage med deres egne finesser og fortolkninger.

Udover musikken, hvor udtrykket i sangen læner sig meget op ad Winehouse’, hvor kor- og blæserarrangementer fylder i bedste Motownstil, hvor bas og trommer er knivskarpe og hvor guitaren er bærende, er der også langt op til en visuel oplevelse.

Stilen i bandet matcher selvfølgelig Winehouse’ lidt trashet, rockabilly ’60 look. Dette skaber på én og samme gang sammenhængskraft mellem en glemt æra og den moderne tid – præcis som Winehouse formåede på en ganske nyskabende måde og derfor fortsat bør hyldes som en af de største af hendes tid.

KOM OG SE ET SHOW

Se hvor Amy Winehouse Tribute spiller og book billetter her.

BOOK ET SHOW

Har du interesse i at booke Amy Winehouse Tribute til dit venue, event eller spillested så hop over til vores booking information her

AMY WINEHOUSE TRIBUTE EVENTS

AMY WINEHOUSE TRIBUTE in action

Skriv til os

8 + 6 =